loading...

Du kommer omedelbart jublade av detta ljusa, darling bondgård

1

Denna vackra, ljusa bondgård av Livet på Shady Grove var köpt som en avskärmning under 2010.

När ägarna köpte den, det yttre var grönt och brunt, men frun hade alltid velat ha en vit bondgård. Efter ett omfattande arbete,exteriör—liksom det mesta av inredningen är en glad vit, med röda accenter.

1

Fru, Wendy Durnwald, används hem gamla fönsterluckor som togs bort för att skapa den charmiga tecken som hänger med verandan.

2

Inuti, boytan är mestadels öppen, så att ägarna höll färgschema konsekvent hela. Röd rutig gardiner lägga till ett roligt pop, medan ett par lager vit färg gömde skador på den gamla trägolv.

3

Efter att hitta några gamla fönsterluckor medan antika shopping, ägarna insåg att de passar perfekt ovanför familjens rum öppen spis. Durnwald samtal vid brasan en av våra mest ”misstag” framgångsrika DIY-projekt på sin blogg.

4

När ägarna flyttade in, köket hade brunt skåp och brun granit—inte den bästa kombinationen för en familj som älskade ljus, vit inredning. Så de målade skåp och backsplash. En antik bondgård bordet fungerar som en ö för att ge mer mot rymden.

5

Här är en annan bild av kök:

6

Ett multifunktionellt rum ligger precis utanför köket. Familjen lagt ett inbyggt skafferi och spray-målade den tidigare orange öppen spis i sten att matcha väggarna. Färgen är den billigaste och största bang för din buck, fru säger.

7

Casual dining room speglar familjens liv med fem barn och fem hundar. En lågt hängande ljuskrona lägger kontrast till mestadels vita rummet.

8

Sovrummet reflekterar den färg som tema från resten av huset. Även om det inte är ett stort rum, ägarna skapat ett litet hörn att titta på tv borta från barnen.

9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *